Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors: els trobareu classificats alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

divendres, 8 de maig de 2009

Antoni Perpiñà i Pibernat

Va néixer a Banyoles l'any 1830 i morí a Calella el 1912. Va entrar a l'Ordre dels Escolapis als 20 anys i va dedicar tota la seva vida a l'ensenyament en diverses zones de Catalunya fins que va establir-se a Cuba.

Publicacions
  • El Camagüey, viajes pintorescos por el interior de Cuba y por sus costas, con descripciones del país: obra literaria, a la par que moral y religiosa. Barcelona: Llibreria Bastinos i Llibreria Niubó, 1889.
  • El Camagüey (selecció), a cura de Xavier Xargay. Col. Els Llibres del Tint. Banyoles: Ajuntament de Banyoles, 1989. [Edició commemorativa del centenari de la seva publicació.]
Antoni Perpiñà al catàleg de les biblioteques públiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada