Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors: els trobareu classificats alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

dimarts, 11 d’agost de 2009

Julián Miranda

Julián Miranda va néixer a La Corunya el 1949 i resideix a Banyoles. És doctor en Pedagogia per la Universitat de Barcelona.
Actualment es dedica a impartir cursos de creativitat i outdoor-training, a dissenyar terrenys d'aventures i a escriure. Ha publicat nombrosos articles sobres creativitat, esports d'aventura i el paper combinat de jocs, mites i contes.
A l'octubre de 2004 va rebre el Premi Amares, organitzat en motiu de la II Gala del Llibre a Internet. Ha guanyat també el IX Premi de Novel·la Juan Pablo Forner de la ciutat de Mèrida, el XI certamen Ramon Vidal de Besalú i el Premi Andrómeda de Ficció Especulativa 2006.

Publicacions
  • Las actividades físicas de aventura en Catalunya: análisis sociocultural. Estrategias para su implantación y difusión. Esplugues de Llobregat: Secretaria General de l'Esport, 1995.
  • El jugador de bolas inquietante. Barcelona: DVD, 2006
  • El seronte que jugaba al escondite. Mataró: Asociación Cultural Mundo Imaginario, 2008
  • Ulaca, una noche alucinante. Girona: Rigau, 2008

Julián Miranda al catàleg de les biblioteques públiques.

1 comentari:

  1. +$3,624 PROFIT last week...

    Subscribe For 5 Star verified winning bets on NFL, NBA, MLB and NHL + Anti-Vegas Smart Money Signals!

    ResponElimina