Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors: els trobareu classificats alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

dimarts, 11 d’agost de 2009

Fina Masgrau

Fina Masgrau va nàixer l’any 1953 a Banyoles. Va estudiar a l’Escola Universitària del Professorat a Barcelona i a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Paral•lelament a la seva ocupació professional com a professora (des de 1975), s’ha dedicat activament a la literatura infantil, tant en l’organització de cursos i seminaris com en la creació d’obres originals.
El 1983 apareix la seva primera publicació: Gegants. Des d'aleshores ha mantingut una prolífica activitat. El 1991 va rebre el Premi de la Crítica Serra d'Or amb el llibre La Marieta i el telèfon (1990)

Publicacions:
  • Sopa de lletres. València: Gregal llibres, 1984
  • El País de la no-memòria. València: Tàndem, 2005
  • La rata Marieta, col·lecció. València: Tàndem, 2005
  • Xino-Xano, col·lecció per anar escrivint. València: Tàndem, 2007
Fina Masgrau al catàleg de les biblioteques públiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada