Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors i autores locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

divendres, 26 de maig del 2017

Josep Navarro i Santaeulàlia



Va néixer a Banyoles l'any 1955. Llicenciat en filologia catalana ha estat, a més d'escriptor, professor de català d'educació secundària. Autor de novel·les, relats curts, poesia, assaigs, i articles en diverses publicacions periòdiques. Els seus viatges al Japó han influit en la seva obra il li ha permès publicar algunes traduccions de haiku. Ha estat guardonada amb diversos premis. Josep Navarro a la Viquipèdia.


Josep N. Santaeulàlia al Catàleg de les biblioteques públiques

2 comentaris:

  1. J.N. Santaeulàlia també ha publicat el llibre d'assaig Fusions. Comentaris de poesia catalana del segle XX, editat per Edicions de la Magrana, l'any 97. Un llibre molt interessant, com no podia ser d'altra manera en un poeta i narrador tan bo.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies per la teva aportació. Ja li hem afegit.

    ResponElimina