Va néixer a Vilavenut (Pla de l'Estany) l'any 1948. Historiador, crític d'art i assessor i crític gastronòmic. Professor de Gastronomia a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera a la UAB, entre d'altres. Autor de nombrosos llibres d'investigació i divulgació sobre gastronomia, parant especial atenció a la cuina catalana i a les terres mediterrànies. Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes. Col·laborador d'El Temps, el Diari de Girona, Serra d'Or, entre d'altres mitjans. Guardonat amb premis de gastronomia i assaig arreu de Catalunya i França, com el prestigiós Gourmand World Cookbook Award. Jaume Fàbrega a la Viquipèdia. El bloc de Jaume Fàbrega.
Criteris de selecció dels autors i de les obres
Aquest directori d’autors i autores locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.
Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.
I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.
Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.
I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.
dissabte, 9 de maig del 2009
Jaume Fàbrega i Colom
Va néixer a Vilavenut (Pla de l'Estany) l'any 1948. Historiador, crític d'art i assessor i crític gastronòmic. Professor de Gastronomia a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera a la UAB, entre d'altres. Autor de nombrosos llibres d'investigació i divulgació sobre gastronomia, parant especial atenció a la cuina catalana i a les terres mediterrànies. Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes. Col·laborador d'El Temps, el Diari de Girona, Serra d'Or, entre d'altres mitjans. Guardonat amb premis de gastronomia i assaig arreu de Catalunya i França, com el prestigiós Gourmand World Cookbook Award. Jaume Fàbrega a la Viquipèdia. El bloc de Jaume Fàbrega.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada