Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors: els trobareu classificats alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

dissabte, 9 de maig de 2009

Jaume Fàbrega i Colom


Va néixer a Vilavenut (Pla de l'Estany) l'any 1948. Historiador, crític d'art i assessor i crític gastronòmic. Professor de Gastronomia a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera a la UAB, entre d'altres. Autor de nombrosos llibres d'investigació i divulgació sobre gastronomia, parant especial atenció a la cuina catalana i a les terres mediterrànies. Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes. Col·laborador d'El Temps, el Diari de Girona, Serra d'Or, entre d'altres mitjans. Guardonat amb premis de gastronomia i assaig arreu de Catalunya i França, com el prestigiós Gourmand World Cookbook Award. Jaume Fàbrega a la Viquipèdia. El bloc de Jaume Fàbrega.

Publicacions que podeu trobar a la biblioteca de Banyoles:
    Jaume Fàbrega al catàleg de les biblioteques públiques i  a la bibliografia del Pla de l'Estany de l'IEC.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada