Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors i autores locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

dimecres, 4 de desembre del 2013

Joan Anton Abellan i Manonellas


Va néixer a Barcelona l'any 1955. Molt vinculat a Banyoles des de la infantesa per les seves arrels familiars i lloc de residència actual. Va ser president del Club Natació Banyoles. Estudiós de la història local en tots els seus àmbits i col·laborador en diversos mitjans d'informació local. És president d'Astrobanyoles, l'Agrupació s'Astronomia i Ciència del Pla de l'Estany i també és membre de la junta del Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles. Creador i coordinador del cercador  Bibliogràfia del Pla de l'Estany.
    Les obres de Joan Anton Abellan al catàleg de les biblioteques públiques i a la Bibliografia del Pla de l'Estany de l'IEC.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada