Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors i autores locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

dissabte, 9 de maig del 2009

Jaume Coll

Foto: El Punt Avui

Nascut a Banyoles, és Doctor en Filologia i gastrònom. Imparteix classes d'ecdòtica a la Universitat de Barcelona però dedica el temps lliure a la gastronomia. Coneix les millors cuines del país i els seus millors creadors actuals. Ha publicat obres de gastronomia dedicades a diversos cuiners actuals i també edicions del poeta Josep Carner.
    Jaume Coll al Catàleg de les biblioteques públiques

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada