Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors: els trobareu classificats alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

divendres, 17 de juliol de 2009

Rosa Gratacós Masanella

Va néixer a Banyoles l'any 1933. És llicenciada i doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona, on ha realitzat la seva tasca acadèmica i investigadora entorn a dues línies: la formació dels professors d'Educació Primària en el camp de les arts plàstiques i la investigació sobre la percepció de l'art i la integració social per part de les persones cegues. També ha dissenyat i implantat diverses accions culturals adreçades a la difusió de l'art i el patrimoni cultural per a persones invidents, participant en projectes nacionals i estrangers.

Publicacions que podeu trobar a la biblioteca de Banyoles:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada