Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors i autores locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

divendres, 15 d’octubre de 2010

Anton M. Rigau i Rigau

Va néixer a Banyoles el 1918, a Can Parrassa de la Plaça Major, i hi va morir el 2001. Va treballar de rellotger i d'agent d'assegurances fins que passà a dirigir Indústries Coromina (Can Trull), fins a la seva jubilació. Va participar activament en la vida associativa i cultural de la Banyoles del seu temps i els seus escrits periodístics es publicaren en les revistes i butlletins locals; fou el director de la revista Horizontes/Revista de Banyoles en la seva primera època. L'any 1979 va ser nomenat Cronista Oficial Honorari de la ciutat de Banyoles i el 1999 se li va concedir la Medalla d'Or de la Ciutat, com a reconexeiment a la seva tasca en pro de Banyoles.

Caricatura d'Anton M. Rigau al Mirador de l'Estany

Publicacions que podeu consultar a la Biblioteca:


Més obres d'Anton M. Rigau al Catàleg de les Biblioteques Públiques i a la Bibliografia del Pla de l'Estany de l'IEC.

Cap comentari:

Publica un comentari