Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors i autores locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

dimecres, 4 de desembre del 2013

Joan Olivas i Coll



Va néixer a Banyoles l'any 1926.Joan Olivas ha estat involucrat en nombrosos projectes teatrals locals des de fa més de seixanta anys, acumulant una llarga trajectòria com a actor i cinèfil.També ha col·laborat en diversos mitjans locals, entre d'altres, a Ràdio Banyoles, on condueix els programes Records i Memòries i Pantalla desplegable. La seva llarga trajectòria d'implicació en diversos àmbits de la ciutat li ha valgut nombrosos reconeixements. L'any 1993 va ser pregoner de les festes de Sant Martirià, el 2007 va rebre el premi de la Flama de la Llengua, i el 2009 va ser reconegut amb el premi a la trajectòria personal a la primera edició dels premis Banyolí de l'Any, que convoca l'Ajuntament de Banyoles. El 2012 va rebre la Medalla d'Or de la Ciutat de Banyoles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada