Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors: els trobareu classificats alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

dimecres, 30 de juliol de 2014

Guerau Palmada i Auguet

[Foto: El Punt Avui]
Guerau Palmada va néixer a Banyoles l'any 1974. Llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Girona, és historiador i professor de secundària. També és coordinador de la revista Les Garrotxes al Pla de l'Estany.

La seva recerca de doctorat sobre l'arquitectura militar romana a Catalunya va ser guardonada per la Societat Catalana d'Estudis Històrics de l'Institut d'Estudis Catalans l'any 2001. El 2010 va obtenir la beca del Patronat Francesc Eiximenis de la Diputació de Girona amb una recerca sobre el patrimoni industrial de la comarca del Pla de l'Estany.

Durant els anys 2012 i 2013 va participar en l'estudi  històric, arqueològic i musealització del castell de Palol de Revardit.

Ha escrit diversos articles i ha publicat diversos llibres sobre el patrimoni cultural i històric de la comarca del Pla de l'Estany.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada