Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors: els trobareu classificats alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

divendres, 19 de febrer de 2016

Jordi Sala Lleal


[Foto: UdG]

Jordi Sala i Lleal, amb arrels familiars banyolines, va néixer a Barcelona l'any 1967. Actualment viu a Banyoles. 

És professor, escriptor, dramaturg, traductor i director. Doctor en filologia catalana i professor titular de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona,  àrea de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. 
A més de la seva tasca docent, ha escrit diversos llibres d’assaig sobre literatura i teatre. És també autor d’un llibre de poemes i de diverses traduccions de poesia, teatre i de literatura juvenil.

Com a dramaturg, Jordi Sala ha escrit, estrenat i dirigit un bon nombre de peces teatrals. Va fundar, juntament amb Francesca Bartrina, la companyia Didascàlia, amb la qual va estrenar algunes de les seves obres.


Jordi Sala a la wikipèdia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada