Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors i autores locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

divendres, 18 de gener del 2019

Ernest Costa i Savoia

Foto: El Punt Avui

Va néixer a Bescanó l'any 1940. Fotògraf i escriptor, és autor de nombrosos llibres i guies i creador també d'una trentena de muntatges audiovisuals. Té un fons de més de 400.000 imatges i ha publicat i col·laborat amb la majoria de diaris i revistes catalans com ara l'Avui, El Periódico de Catalunya, Descobrir Catalunya, El Temps, Presència, Compartir, Muntanya, les Garrotxes, les Alberes, i també amb mitjans audiovisuals com Catalunya Ràdio i TVE 2. L'any 2004 va rebre el premi Trementinaire d'Honor, l'any 2008 va rebre el VII Premi Flama de la Llengua i el 2011 el Premi APPEC. L'any 2014 va rebre el premi Joaquim Codina de la Fundació Valvi per a la seva trajectòria destacada en la preservació del patrimoni i del paisatge. L'any 2015, en homenatge a la seva trajectòria professional, el cineasta Antoni Marí li va dedicar un documental. Resideix a Fontcoberta (Pla de l'Estany) des de fa una bona colla d'anys.ser homenatjat ahir en un acte a la casa de cultura de Girona, amb la participació de l'historiador Pep Matas i del cineasta Antoni Martí, que li va dedicar un documental sobre la seva trajectòria professional.
va ser homenatjat ahir en un acte a la casa de cultura de Girona, amb la participació de l'historiador Pep Matas i del cineasta Antoni Martí, que li va dedicar un documental sobre la seva trajectòria professional


Ernest Costa al Catàleg de les biblioteques públiques 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada